KRISTÁLYOK

 

A kvarckristályok felerõsítik a természetes gyógyító energiákat és azt képesek a beteg területre fókuszálni. Ez a módszer az atlantiszi civilizáció hagyatékai közé tartozik. (ma is újra felfedezett területei a kommunikáció és az információtárolás modern technikája). A kristályok képesek egy speciális energiaállomány létrehozására, és fenntartására, valamint információt képesek közvetíteni a lét különbözõ síkjai között. A Reiki energia egyszerre hatol át az éteri és a fizikai testen, majd a durva áramlatokban fejti ki elõször a hatását, majd azok finomítása révén jut el a betegséget kiváltó ok finomenergetikai szintjéhez. A kristályok képesek azonnal a finomenergetikai területekre irányítani az energiájukat, és ezáltal oldják az ott feltorlódott energiasalakokat. Az éteri testben változás jön létre, ami a többi szinten is változást hoz létre, hiszen mindegyik réteg egymással szorosan összefügg energetikailag.
 
A KRISTÁLYOK HASZNOS ESZKÖZEINK AZ ENERGIÁINK FELTÖLTÉSÉRE, ÖSZPONTOSÍTÁSÁRA, SZINTENTARTÁSÁRA.
 
Kristályok alkalmazása: A kristályokat feltöltjük gyógyító energiával, és vizualizáljuk, hogy az illetõ, akinek ezt az energiát szánjuk meg is kapja azt. Mivel a kristályok mágneses elektromos frekvenciaszinteken (finom szerkezû energiák) mûködnek, ezért képesek a gondolati energiáinkat felerõsíteni, fókuszálni és elküldeni a megfelelõ helyre. A kristályoknak egyedi rezgésük van, ugyan úgy, ahogyan az embereknek is teljesen egyedi, rájuk jellemzõ energiájuk van, ezért fontos a megfelelõ kristály kiválasztása.
 
Tisztításuk: A kristályok tárolják a tulajdonosaik energiáit, valamint szintén elraktározódnak bennük a kezelt személy energiái. Ezért nagyon fontos a kristály megtisztítása minden gyógyítás, vagy vásárlás után. A tisztítást gondolati úton is megtehetjük, mégpedig elképzeljük, hogy egy tiszta forrás vize kitisztítja kimossa a kristályban felhalmozódott energiákat. Hetente egyszer a fizikai módon történõ tisztítást is alkalmazni kell. Áztassuk sós, vizes oldatban a kristályt legalább 24 órán keresztül, majd folyó vizel mossuk le. Elképzelhetjük azt is, hogy miközben ráfújunk a kristály minden oldalára az, ettõl megtisztul.
 
Feltöltése: Reiki energiát adunk a kristálynak. Ez úgy történik, hogy a kristályt két kezünkbe fogva annak feltöltésére gondolva energiát adunk.
 
Aktivizálása: A Reiki II. fokozat technikáival képesek vagyunk a kristályok felvevõképességét növelni.
 
Programozása: A programozás a különleges gondolatminták tárolására szolgál.
Gyógyításra programozás:
Látjuk magunk elõtt az illetõ személy problémáját, majd látjuk azt is, ahogyan a kristály energiája hatására az illetõ problémája oldódni kezd, majd látjuk a teljes gyógyulást. A lehetõ legnagyobb energiaszintre emeld a kristály kisugárzását, amit a feltöltéssel tudsz elérni.