AURA

 

7 AURARÉTEG LÉTEZIK,, amit a fizikai érzékeinkkel még felfogni képesek vagyunk. Mindegyik ugyanabban az idõben, ugyanazt a testet foglalja magába, túlterjedve az alacsonyabb rezgésszinten lévõ rétegeken. Az auratest tartalmazza az összes létezõ fizikai szervet, és annak formáját, ami az anyagi testben megtalálható. Az auratest energia ellátását biztosítja: a külsõ durva áramlás, melynek iránya jobbról balra történik. - belsõ durvaáramlás, mely a gerinc vonalán tart a koronacsakra felé, majd onnan lefelé haladva a hasi oldalon a keresztcsont felé áramlik. (1-3ig lévõ auratestek, valamint azok csakrái a földi energiákat hasznosítják. Az 5-7-ig terjedõ aurarétegek az égi energiák hasznosítói. A 4. aurarétegben történik az égi és a földi energiák kiegyenlítõdése.)
 
 
Az aurarétegek jellemzõen egy-egy meghatározó színt foglalnak magukba, viszont az aura a fizikai testtõl távolodva egyre finomabb energiából épül fel. Ezeknek a testeknek nincs igazán szorosan vett határa. Egy-egy auraréteg (a fizikai testhez közelebb esõ része ) tartalmazza az alatta lévõ sûrûbb szerkezet energiáját ugyan úgy, ahogy a felette lévõ magasabb rezgésû energiatest egy részével képes keveredni. Az auratestekben az energia a sûrûbbtõl a finomabb szerkezet felé áramlik. Az auratesteknek ezért nincs kifejezett értelemben vett éles határuk, de a két réteg közötti megtalálható az a belsõ auratestréteg, ami a rá jellemzõ szintartományt magába foglalja.
 
 
Az aurarétegek csakrákon át áramoltatják az energiát. A csakrák olyanok akár a szûrök, ezért fontos azok egészséges, harmónikus mûködése, mert ez alapvetõen meghatározza annak az aurarétegnek az energetiaki állapotát. Az auratestek ugyanúgy részei a testünknek, mint belsõ szerveink, sõt ezek mûködése alapvetõen függ a hozzátartozó auraréteg illetve annak energiakapuja (csakra) állapotától.
 
Egy-egy központi csakra tartozik egy-egy auratesthez, egy-egy csakrához pedig egy endokrin szerv. Testünk határa nem ér véget a fizikai test vonalánál, még akkor sem, ha szemmel látható sûrû energia. Az energiagyógyászok hatást gyakorolnak a finomabb szerkezû anyag /energia felõl, a sûrûbb anyag irányába. Az energiaáramlás a sûrûbbtõl a finomabb felé halad, ezért fontos, hogy oldjuk fel az energiablokkokat, amiket magasabb rezgésszámú, finom/finomabb energia áramoltatásával érhetünk el.