Magamról

 

Enegiagyógyászattal - reikivel, aurarétegekkel, mágiával tarot elemzéssel, szimbolikával, asztropszichológiával, agykontrollal, számmisztikával, csakra -aura, - kristály gyógyászattal, színterápiával, önismeret fejlesztéssel életvezetései kérdésekkel - foglalkozom,  amely EGÉSZségünk, energiarendszerünk kiegyenlített működéséről, gyógyításáról, a test-szellem-lélek harmóniájáról szól.

 

Ezoterikus tanulmányok:

·         Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetem
          Parapsychológiai/Ember és Szellemisége Tanszék

·         REIKI mester

·         Reiki tanár

·         AROLO/TIFAR mester

·         Agykontroll

Területeim az élet és a sors, a karma minden területe – élethelyzet, prognózis, döntés helyetek, lehetőségek feltárása, szerelem, párkapcsolati mágia, emberi kapcsolatok, anyagi helyzet, egészség, munkahely, tanulás kérdsei.

Eszközeim a Tarot kártya, számmisztika, tisztán látás, hallás, érzékelés

 

Ezoterikus szakmai tapasztalatokat a párkapcsolat, emberi kapcsolatok, szerelem, siker, pénz, egészség , pályaorientáció, pályaválasztás, továbbtanulás, álláskeresés, döntési helyzet,  előrejelzés, prognózis,  anyagi helyzet alakulása, életút elemzés területein szereztem.

 

Munkám során segítek másoknak feltérképezni a lehetőségeiket, megkönnyíteni a választásaikat, összefoglalni a tapasztalásaikat, rávilágítani a valóság, maguk elől is elzárt dolgaikra, lehetőségeikre, rejtett tartalékaikra, valós énjükre, az életfeladataikra, élethelyzeteikre, melyeken keresztül kell haladniuk, de a hogyan és miként az már a szabad akarat dönti el.

Amiért elkészült az oldal

hogy segítséget nyújtson mindazoknak, akik meg akarják találni életük térképét, akik meg akarják ismerni az életfeladatukat, akik irányítani akarják sorsukat, akik meg akarják ismerni saját lehetőségeiket, és határaikat, akik EGÉSZ-ségben, harmóniában akarnak élni, vagyis akik ÉLNI akarnak.

A Tarot életünk, létünk, gondolataink, érzéseink, érzelmeink lenyomatának tükre, mely a legpontosabb képet mutatja az "egész" lényünkről. Rendeltetésünk megtalálásában, spirituális emlékek felébresztésében, személyes élettervek megvilágításban és életutunk spirituális feltárásában nyújt segítséget. Olyan, akár egy GPS, mely biztonsággal elnavigál életünk ismeretlen útjain. Hogy rábízhassuk magunkat erre a különleges térképre, a legfontosabb, hogy megismerjük a üzenetét.

AZ EGÉSZség  a test-lélek-szellem harmóniája