Tanfolyam

REIKI1.
tanfolyamon megismerkedhetünk a Reiki történetével, megtanuljuk a csakrák tisztításást, harmonizálását, és az alapvetõ kézpozíciókat, az öngyógyítás lehetõségét. Az "avatás" elsõsorban a fizikai test erõközpontjaira épül. 
Behangolja a szívcsakrát, a csecsemõmirigyet, kézcsakrákat, torokcsakrát, (ami a kommunikációban játszik fontos szerepet). Stimulálja a harmadik szemet, ami a magasabb tudatállapot, és intuíció központja. Hat a hipotalamióuszra, ami a közérzetre gyakorol nagy hatást.
 
 
REIKI 2
A második fokozat fõleg spirituális szinten jelent változást. Sokkal inkább képesek vagyunk arra, hogy , meghalljuk, megismerjük belsõ énünket. A beavatott három szimbólummal ismerkedhet meg, majd elsajátítja azok használatát. Ezek segítik az elme összpontosítását, hogy idõ-tér távlatain túl is használhassa a Reiki energiát.
a kozmikus erõ szimbóluma
táv-gyógyítás szimbóluma
a mentális gyógyítói szimbólum.
 
A II. fokozatú behangolást követõen az energiaszint növekedése legalább 4-szerese az I. szint beavatásánál tapasztalhatónak. A II. fokozat nagy hatással van a 6-os csakrára, javul a beavatott intuíciós képessége.tanfolyam, a Reiki 1-2 alapjára épül, de itt már nagyobb hangsúlyt kap az energiák szubjektív módon történõ érzékelése
 
 
REIKI MESTERI
Ez a behangolás a mesterré avatási eljárás. Itt megint növekszik a rezgésszint, ez a rezgésszint növekedés aktivizálja a mester-szimbólum-ot:, mely által másoknak is lehetõsége nyílik a kezelések folyamán önmaguk igazi lényének átélésre, megértésére, elfogadására. A mester szimbólum az eddig ismert szimbólumok egy attól jóval erõsebb rezgésszintre hozza az együttes alkalmazás során. A mester fokozat tovább növel a spirituális énünk megismerését, aminek elengedhetetlen következménye a személyiségünk megváltozása az ismeretek birtokában, egy tudatos felvállalása önmagunknak..
 
 
TAROT ALAPTANFOLYAM
Elsajátíthatjuk a kártyák általános, használatát, értelmezését, néhány kirakási módot. A tarot egy másik módszer ahhoz, hogy megtaláljuk a belsõ világunkat, szimbolikánkat, a tarot alkalmazása növeli az intuíciós képességünk fejlõdését.
 
 
TAROT KÖZÉPHALADÓ
A tanfolyam az alaptanfolyam moduljai épül, de itt már nagyobb szerep jut a szimbólumvilága elsajátításának, valamint további kirakási módokkal gazdagíthatjuk tudásunkat.
 
 
TAROT HALADÓ
A tanfolyam elsõsorban a tarot módszerét hasonlítja össze más rendszerekkel, melyhez szintén társulnak újabb, összetettebb kirakási módok. Itt már jelentõséget kapnak a kártyák szubjektív jelentései a saját szimbólumrendszerünk felépítése.
Extra modulok
 

TAROT extra modulok, ezek fõleg érdekességek, melyek nincsenek szoros kapcsolatban a megszerzett tarot tudás szintjével, bármelyik tanfolyamon , bármelyik modulja beillesztehtõ külön óraszám keretében.nfolyamok