Személyiségfejlesztő kártyacsomag

2012.02.16 08:38

Kérésetekre elkészítettem a SZIMBOLON kártyacsomag hozzárendeléseit, és alapértelmezését. Akinek szüksége van rá, jelezze mailben. Használjátok egészséggel!

Üdv: Xaken

A symbolon kártyának az a célja, hogy emlékeztessen  arra, hogy neked, aki húzol egy lapot , azt a témát, amit a kártya ábrázol, most kell feldolgoznod, megjelenítened bensődnek ezt a formáját.


A symbolon olyan szó, amely egyidejűleg jelöl egy tárgyat és egy tevékenységet.
Olyan tárgyat, amely egykor széttörött, és részei szétszóródtak . Ha például egy gyűrűt, egy érmét, vagy egy tányért kétfelé törték, és a két részt különböző embereknek adták, akik egymást nem ismerték  Most mindketten tudják, hogy hiányzik nekik valami, és úgy érzik, meg kell keresniük a másik felet.

A szó fordítása a következő: sym = együtt és ballein = vetni, az "összevetett" vagyis: az egyik oldal keresi a másik oldalt, hogy újból összekapcsolódhassanak.

Abban segít a kártya, hogy magunkat és elfelejtett részeinket újból össze tudjuk kapcsolni, közelebb tudjuk hozni.

Nem könnyű a szimbólumokkal bánni. Nem kis bátorság kell ahhoz, hogy fejest ugorjunk saját félelmeinkbe. De akiben megvan ez a bátorság, az busás jutalomban részesülhet.

Minden emberben tizenkét szerepszemélyiség működik - vagy éppen nem működik. Ezt a tizenkét szerepszemélyiséget mindig is archetípusokként mutatja be a kártya

De mivel nemcsak erről a tizenkét szerepszemélyiségről beszélhetünk, hanem a típusok között kombinációk is létrejöhetnek, nemcsak azt a tizenkét szerepszemélyiséget kellett leírni, amelyek egyszersmind a Nagy Arkanumokat képezik, hanem minden egyes szerepszemélyiség minden más szerepszemélyiséggel képzett kombinációját is.

Az a kártya a rendkívül gazdag szimbólumrendszere miatt képes feltérképezni egyéniségünket, és az adott szituációnak megfelelően megmutatja hogy melyik "tulajdonságainkra" van szükség ahhoz, hogy célt érjünk.  Ez egy hihetetlen önfejlesztő, önmegismerő "játék" A TAROT kártya méltó kiegészítője, de önmagában  viszont egy kulcs a saját személyiségünk megismeréséhez.